Buddha's TOUCH of WISHDOM: "Een betoverend geschenkdoosje voor troost en harmonie".

Dit speciale pakketje is met liefde en zorg gemaakt en biedt kinderen de mogelijkheid om te ontspannen, tot rust te komen en zich geborgen te voelen. Terwijl ze genieten van de prachtige geuren en het magische gevoel van de natuursteentjes, worden ze als vanzelf omhuld met de subtiele energieën van de natuur, waardoor ze het gevoel van rust en troost ervaren.

Wees niet verrast als je zelf óók betoverd raakt de harmonie en de prachtige samenstelling van deze melanges. Ze hebben de kracht om een diep gevoel van welzijn en vreugde in je eigen spirituele reis te brengen.

 

Buddha's Light 

Neroli Hydrolaat staat vooral bekend om zijn heerlijke geur en hydraterende werking, wat het een absolute must-have maakt.

Voor kinderen bieden we een speciale spray genaamd "Buddha Light minispray" van 10 ml aan. Het werkt als een soort toverspray die helpt om je goed te voelen en kalmeert wanneer je je een beetje overweldigd voelt.

Soms merken ouders dat hun kinderen wat gevoeliger zijn dan normaal. Op die momenten hebben ze gewoon wat extra rust en knuffels nodig. Deze blend van geuren heeft een zonnig karakter en bestaat uit Neroli Hydrolaat, essentiële oliën van Petitgrain, Mandarijn en Kamille Rooms.

Deze fruitige mix geeft je zelfvertrouwen en versterkt je geloof in jezelf. Het is handig om het altijd bij de hand te hebben voor wat extra positieve aanmoediging wanneer dat nodig is.

Neroli heeft een kalmerende en ontspannende werking en kan helpen bij verdriet en stress

Kamille heeft verwarmende, verzachtende, kalmerende en troostende eigenschappen.

Petitgrain heeft een fruitig aroma en een kalmerende, rustgevende geur die opvrolijkt.

Mandarijn bevordert een gevoel van geluk en heeft een milde geur waar kinderen tot rust bij kunnen komen.

Een goede nachtrust

Een goede nachtrust is heel belangrijk voor kinderen. Het helpt hen om uitgerust en vol energie te zijn, zodat ze beter kunnen omgaan met alles wat er op hen afkomt gedurende de dag.

Speciaal voor de nacht is er de "Buddha Dream Roll on", een "Dream Catcher" om heerlijk te slapen. Deze roll-on van 10 ml helpt bij ontspanning en zorgt voor een goede nachtrust. Het is een zachte blend van essentiële oliën, zoals Hyssop, Bergamot Regio, Ylang Ylang, Benzoe, Patchouli, Mandarijn en Jojoba-olie als basis, die je lichaam en geest volledig tot rust kunnen laten komen.

 

Hyssop heeft een ontspannende en verkwikkende invloed.

Bergamotolie sluit aan op het hartchakra en kan ondersteunen bij verdriet. De Troostende werking van Bergamot kan ervoor zorgen dat het hartje weer open gaat staan voor blijdschap.

Benzoe brengt rust en warme, zuivert de sfeer en helpt bij gevoelens van onmacht en boosheid.

Mandarijn is een speelse zonnige en warme olie die een geluksgevoel geeft, vooral aan kinderen.

Ylang Yang schenkt vertrouwen en een gevoel van geborgenheid.

Patchoulli ondersteunt bij angst en heeft een aardende werking.l

Natuursteentjes zijn kleine, fascinerende schatten van de natuur. Ze zijn als kleine toversteentjes die je kunnen betoveren met hun kleuren, vormen en bijzondere eigenschappen. Twee van deze prachtige stenen zijn de amethist en de amazoniet. Laat me je meer vertellen over deze betoverende stenen:

 

Amethiststeen: Ik ben een betoverende paarse steen speciaal voor jou. Als je me bij je draagt, kunnen er magische dingen gebeuren en kan ik je  helpen om rustig  te worden, vooral als je je angstig of overweldigd voelt. Mijn speciale krachten zorgen ervoor dat je ontspant en je veilig voelt.

Wanneer je me naast je bed legt, kan ik je helpen om goed te slapen en enge dromen weg te jagen. Je kunt rustig en vredig slapen, wetende dat ik over je waak. Maar dat is niet Ch! Ik kan je ook helpen om je intuïtie en creativiteit te vergroten. Je zult merken dat je beter kunt luisteren naar je innerlijke stem en geweldige ideeën krijgt.

Met mij aan je zijde, kun je groeien en bloeien. Ik breng vreugde en wijsheid in je leven. Dus vergeet niet om me bij je te dragen wanneer je rust, bescherming en een beetje magie nodig hebt. Samen maken we de wereld een beetje mooier!

 

Amazonietsteen: Ik heb een prachtige groene of blauwgroene kleur en zie eruit als een klein juweeltje. Mijn eigenschappen kunnen je helpen om je emoties beter te begrijpen en in balans te brengen. Soms voel je je misschien verdrietig, boos of verward, en dat is helemaal oké. De amazonietsteen is er om je te helpen en kan jou vrolijkheid en optimisme brengen, zodat je je weer blij voelt. Ook help ik je om je gedachten en gevoelens op een goede manier te uiten, zodat jij je begrepen voelt.