Het afscheid nemen van geliefden heeft mij geïnspireerd om deze collectie "Touching Senses" te creëren. Ik heb persoonlijk ervaren hoe Aroma Therapie een belangrijke rol kan spelen bij het verrijken van onze levenservaringen.

Om mijn kennis te vergroten, besloot ik een opleiding te volgen bij een Oosterse leermeester die leeft en werkt volgens Oosterse levensprincipes. Hij heeft me geleerd hoe ik mensen kan begeleiden, waarbij het streven naar een goede kwaliteit van leven tot het einde centraal staat, zelfs tijdens het moeilijke proces van loslaten.

Mijn fascinatie voor etherische oliën en hun therapeutische werking is voor mij inspirerend en waardevol. Gelukkig groeit de waardering voor deze methoden en worden ze steeds vaker toegepast in de verzorgingssector.

Ik voel me bevoorrecht om te mogen werken met etherische oliën, omringd door de inspirerende sfeer van het mooie familiebedrijf De Groene Linde. Dit werk is uitgegroeid tot een waardevol onderdeel van mijn leven.

Mijn doel was een bijzondere collectie van producten samen te stellen die verzachting bieden, niet alleen voor jouw geliefden, maar ook voor jou als individu. Je maakt gebruik van zachte en tegelijkertijd krachtige elementen uit de natuur.

Ik voel me enorm dankbaar dat ik de collectie van Touching Senses mag presenteren. Heb je vragen over Touching Senses, voel je vrij om contact op te nemen.

Silvia