Roomspray 50ml

Roll-on 10ml

Voetenbad/badolie 30 ml

Repairbalm all-in-one

Mandarijn olie 10ml

Houten Aromablokje (diffuser)

Inhaler

Verveine thee

Olibanumolie ( wierookolie) 


"Sigh of Bliss"  Room/aura spray

De spray van Nerolihydrolaat is mild van aard en daarom geschikt voor gebruik in de laatste levensfase. Neroli wordt gewaardeerd om zijn beschermende eigenschappen en het vermogen om een gevoel van liefdevolle omhulling te bieden, waardoor het kan helpen bij het verwerken en loslaten van emoties. Het kan een verbinding met het hart bevorderen en sombere gedachten verlichten, terwijl het ook een gevoel van veiligheid en geborgenheid kan geven. Neroli wordt vaak gebruikt om te ondersteunen bij gevoelens van spanning, onrust en angst, en de subtiele geur kan zachtjes door de ruimte worden verspreid via verneveling.

Toepassing: De spray kan eenvoudig gelijkmatig worden verdeeld in de ruimte en naar eigen behoefte worden gebruikt. Het biedt een kalmerend, hydraterend en verfrissend gevoel. Deze spray bevat geen alcohol en kan veilig op de huid worden gebruikt indien gewenst.

 

 

"Unwinding"  Roll-on

Verwen jezelf of een geliefde met deze prachtige massageolie, perfect voor een ontspannende hand- of voetmassage. Zelfs kleine momenten van verwennerij, zoals een simpele aanraking, kunnen van onschatbare waarde zijn. Vooral wanneer communicatie moeilijk is voor een dierbare, kan fysiek contact zeer waardevol zijn. Een liefdevolle aanraking met volledige aandacht kan een kostbaar moment zijn. Zelfs één druppel op de handpalm kan troost bieden door de handen van je dierbare of cliënt vast te houden. Zo'n eenvoudige manier van aanraken kan veel betekenen

Ingrediënten: Citroen, Bergamot Reggio, Himalayaceder, harshingar, Lavendel Bulgarije, Roos en Kamperfoelie.

"Pillows and Pyama's".  Badolie/ voetenbadolie

Deze wasolie bevat Bergamot, Neroli en Wierook, wat zorgt voor een troostende werking. Het kan helpen bij het kalmeren van angsten en het verminderen van een onrustige gedachtestroom, en het ondersteunt bij loslaten. De olie heeft een verfrissend en citrusachtig accent en is gemaakt op basis van druivenpitolie, waardoor het de huid zacht en gehydrateerd verzorgt.

Toepassing: Een klein scheutje olie vermengt zich gemakkelijk met lauwwarm badwater en kan ook worden gebruikt in een wasbakje of wasteiltje. Bij het voorzichtig droog deppen van de huid, wordt er een verzorgend laagje op de huid achtergelaten.

Repair Balm all-in-one 

.All-in-one Repair Balm is een veelzijdig product dat geschikt is voor gezicht, lichaam en lippen. Het is volledig natuurlijk en samengesteld met olijfolie, Helichrysum-bloem, Duindoornfruit en andere rijke extracten. Deze krachtige balsem is speciaal ontwikkeld om de lippen, het gezicht en het lichaam te hydrateren, verzorgen en beschermen. Daarnaast heeft het een subtiele geur van Grapefruit en Petitgrain. Je kunt dit product zo vaak gebruiken als je wilt.

Mandarijnolie 100% natuurzuiver

Mandarijn heeft een warme zoete geur die een gevoel van geborgenheid kan bieden. Het aroma van Mandarijn staat bekend om zijn opbeurende en verfrissende eigenschappen, vooral in stressvolle situaties, waardoor het een uitstekende keuze is voor deze fase. Bovendien heeft het een kalmerend effect op de patiënt en zijn/haar naasten. Voor gebruik met het compacte aroma-cilindertje (diffuserblokje van hout)  is doorgaans een kleine hoeveelheid van 3 á 4 druppels voldoende voor een goede werking. Plaats het cilindertje op het nachtkastje of in de ruimte. Voor een snellere verdamping kun je het kegeltje in de buurt van een deur of verwarming plaatsen. Zoals bij alle geuren, is het altijd belangrijk om te controleren of de geur als "prettig" wordt ervaren voordat je het gebruikt.

Biologische Verveine thee

De blaadjes van deze thee worden met precisie met de hand geplukt in de Provence, waar de Verveine (Aloysia citriodora) op biodynamische wijze wordt verbouwd.

De thee staat bekend om haar kalmerende eigenschappen en bevat etherische oliën die troost kunnen bieden. De Verveine heeft een verfrissende en tegelijkertijd zachte, kruidige smaak met subtiele citrustinten in de blaadjes. Dit kruid is ook zeer geschikt om 's avonds te drinken voor het slapengaan.

Inhaler

De aroma-inhaler is ontworpen om kalmerende en rustgevende bescherming te bieden bij misselijkheid. De verfrissende geur van munt helpt bij ontspanning, terwijl de aanwezigheid van gember verlichting kan bieden en ondersteunend kan werken bij misselijkheid. De inhaler bevat ingrediënten zoals Kruizemunt, Patchouli, Lavendel, Sinaasappel en Gember

Olibanum olie

De Boswellia, ook bekend als Olibalum, is ontworpen voor een aromatische wassing als eerbetoon aan een overledene, om hen een zachte overgang te bieden. Het doel van deze olie is om het loslaten van het aardse leven te bevorderen. Bij gebruik voelt het warm, rijk, zoet, houtachtig en balsemend aan, waardoor het als een onvergetelijk liefdevol ritueel wordt ervaren.

 Bij deze collectie is rekening gehouden met eventuele contra- indicticaties. Etherische oliën met contra-indicaties zijn in deze lijn uitgesloten.